De nieuwe T5 Dynamic Command™- en Auto Command™-serie.

 

De nieuwe T5 Dynamic Command™- en Auto Command™-serie.

 

De nieuwe T5 serie is naast de erkende continu variabele Auto Command™-transmissie nu ook verkrijgbaar met de nieuwe 8-traps Semi-Powershift Dynamic Command™-transmissie. Deze serie met vier modellen wordt aangedreven door een 4,5 liter NEF 4-cilindermotor van FPT Industrial met maximaal vermogen van 110 tot 140 pk.

 

De T5 Dynamic Command™- & Auto Command™-series genieten van de toonaangevende Horizon™-cabine en het geheel nieuwe Super High Visibility-dakpaneel van New Holland. Ga zitten, ontspan en geniet onmiddellijk van een gevoel van ruimte, comfort en onbelemmerd zicht, dankzij het concept met 4 stijlen, geveerde stoelen en veel beenruimte. Op het erf, het veld of de weg - u kunt overal genieten van onbeperkt zicht dat de productiviteit verbetert. Altijd. De ééndelige voorruit biedt een perfect zicht, ongeacht het weer of de omstandigheden op het veld. Het zonnescherm beschermt u tegen de felste zonnestralen. Fluisterstil comfort wordt gegarandeerd door een geluidsniveau van slechts 72 dBA in de cabine.

 

De nieuwe T5 is ook ontworpen voor flexibele toepassingen, dit vertaalt zich in de compacte afmetingen van de tractor. Met een hoogte van slechts 2720 mm (*540/65R34-banden en dak met laag profiel) is deze tractor zelfs geschikt voor de laagste veestallen. De lage totale hoogte van de motorkap, slechts 1897 mm hoog, biedt extra zicht bij elke toepassing, maar is van onschatbare waarde bij het voederen van vee en bij laad- en loswerkzaamheden.

 

Dynamic Command™-transmissie, dynamische bediening onder alle bedrijfsomstandigheden.  

 

Ontdek het gemak van een automatische transmissie met de controle en bediening van een powershift! De Dynamic Command™-transmissie is ontworpen om een ruim aanbod versnellingen te bieden die perfect aansluiten op de tractorsnelheid voor de te verrichten werkzaamheden. Vrijwel direct van richting veranderen maakt uw werk nog eenvoudiger en efficiënter. Deze innovatieve transmissie, geheel geproduceerd in de New Holland-fabriek in Modena, Italië, revolutioneert de manier waarop u werkt volledig.

 

 

8-traps semi-powershift.

Met de 24x24 Dynamic Command™-transmissie kunt u onder belasting tussen acht versnellingen schakelen, zonder van groep te hoeven veranderen. Dankzij het grote transmissiebereik binnen de drie groepen, die overeenkomen met de versnellingen die het meest gebruikt worden tijdens werkzaamheden op het veld of de weg, moet u niet halverwege een taak van groep veranderen, waardoor de productiviteit toeneemt.

 

GSM II. intelligente automatisering.

New Holland Ground Speed Management II (GSM II) is meer dan enkel een automatisch transmissiesysteem. Net zoals CVT-transmissies maakt GSM II gebruik van een combinatie van gegevens betreffende de motorbelasting, rijsnelheid en bestuurdersinstelling, om op die manier zowel de motor- als transmissietoeren te beheren voor maximale prestaties en optimaal verbruik. Het eenvoudig in te stellen en enorm efficiënte GSM is bewezen en betrouwbaar.

 

Koppelingsvrij laderwerk.

Dankzij de geavanceerde Dynamic StartStop-functie hoeft u bij lagere werksnelheden, zoals bij werkzaamheden met de lader, alleen de rem in te trappen als u wilt stoppen, zonder de koppeling te moeten gebruiken. Wanneer het rempedaal weer wordt losgelaten, rijdt de tractor automatisch verder.

 

Meer weten? Ga snel naar de Dynamic Command™ website! 

 

Auto Command™-transmissie, geavanceerde kenmerken van New Holland.

 

De Auto Command™-transmissie, ontworpen en gebouwd door New Holland, is een CVT-transmissie voorzien van meerdere direct aangedreven punten met 100% mechanische efficiëntie, die perfect zijn afgestemd op de meest gebruikte snelheden tijdens het oogsten en transport. De geavanceerde dubbele koppeling zorgt voor een nog betere efficiëntie. Dit is eenvoudigweg de soepelste en meest productieve CVT die er is.

 

 

 

Drie instelbare doelsnelheden voor elke behoefte.

Met de Auto Command™-technologie kan de bestuurder een doelsnelheid instellen van 20 m/u tot 40 km/u ECO en deze regelen in stappen van 0,01 km/u. Zonder schokken. Zonder schakelen.

 

Transmissie-instelling op maat.

De meervoudig bekroonde continu variabele Auto Command™-transmissie is voortaan voorzien van een driefasige acceleratie- en deceleratie-instelling. De ‘zachte’ instelling is geschikt om zachtjes van richting te veranderen, perfect tijdens transport aan hoge snelheden of bij werkzaamheden op gladde oppervlakken. De standaardinstelling is ontworpen voor normale activiteiten op het veld. De supersnelle, agressieve instelling is ideaal wanneer bijna onmiddellijk van richting moet worden veranderd.

 

Snel van richting veranderen.

Met Auto Command™ is van richting veranderen eenvoudig. De bestuurder kan de CommandGrip™-handgreep bedienen, de Powershuttle-schakelaar op de CommandGrip™-handgreep gebruiken of de op de stuurkolom gemonteerde shuttle-hendel.

 

Bezoek de website voor meer info of ga langs bij uw New Holland dealer.