New Holland zet alles in werking om originele onderdelen voor te stellen aan de beste prijzen.

 

 

Sinds het begin van 2019 hebben we de prijs van meer dan 350 filters, stoelen en ruiten verlaagd. Enkele voorbeelden hiervan zijn terug te vinden in deze flyer. Doorheen het jaar houden we jullie regelmatig op de hoogte van andere verlaagde prijzen zodat we originele New Holland onderdelen kunnen aanbieden aan de beste prijs. Blijf op de hoogte! Als voorbeeld nemen we de New Holland filters: aangeboden aan zeer competitieve prijzen voor optimale bescherming tegen fijnstof, zijn deze als enige ontworpen om de levensduur van de machine te verlengen.

 

Raadpleeg onze flyer voor meer informatie. 

 

Profiteer van onze aanbiedingen inzake verbruiksartikelen en accessoires in samenwerking met onze partners, geldig tot 30 april 2019.

 

 

CNHi Capital rondt de kaap van 200.000.000 EUR in 2018.

 

 

 

CNHi Capital, de captive financieringsmaatschappij van o.a. New Holland, heeft in 2018 de kaap van 200.000.000 EUR aan financieringen overschreden in de Benelux. Het volledige team is dan ook trots en dankbaar dat zoveel klanten hun vertrouwen hebben uitgesproken in onze dienstverlening. In 2019 werkt CNHi Capital verder aan de optimalisatie van de dienstverlening waar de dealer en de klant centraal blijft. Snelheid, eenvoud, digitaal en innovatie zijn de key waarden waar we ons verder zullen op richten om ook in 2019 het ingezette groeipad gestaag verder te zetten.

 

CNHi Capital dankt daarom alle New Holland verkopers, dealers en klanten die in 2018 voor ons gekozen hebben en zal er alles aan doen om ook in de toekomst hun vertrouwen niet te beschamen.