Covid-19

Samen staan we voor de uitdaging van COVID-19 en veranderen we onze dagelijkse routine. Maar er zijn mensen die gewoon niet kunnen ‘stoppen’, zoals ook jullie, onze landbouwers. Elke dag, van zonsopgang tot zonsondergang, en zelfs daarna, werken jullie hard om ons van voedsel te voorzien. Wat er ook gebeurt, jullie blijven gewoon doorgaan. Een warme dank om de wereld van voedsel te blijven voorzien! #LetsGetItDone

Gebruikerstraining

Zoals elk jaar organiseerde New Holland vlak voor de start van de voorjaarswerkzaamheden een gebruikerstraining voor klanten die onlangs een nieuwe tractor kochten met een Auto CommandTM of Dynamic CommandTM transmissie. Er werden ook sessies georganiseerd over precisielandbouw. Elk knopje en elke toepassing kwam aan bod tijdens het theoretisch gedeelte, daarna kon iedereen de theorie omzetten in de praktijk. Zo kan iedereen optimaal gebruikmaken van zijn tractor!

2020-april Gebruikerstraining 1.jpg
2020-april Gebruikerstraining 3.jpg
2020-april Gebruikerstraining 4.jpg

Vlaams Minister van landbouw en werk Hilde Crevits bezoekt de New Holland Agriculture plant in Zedelgem

Op vrijdag 21 februari 2020 bracht minister van landbouw en werk Hilde Crevits een bezoek aan de New Holland Agriculture plant in Zedelgem. In de vestiging in Zedelgem werken ongeveer 2300 mensen die maaidorsers, balenpersen en hakselaars ontwikkelen en bouwen voor de hele wereld.

 

De focus van het bezoek van minister Crevits lag op productinnovatie en werkbaar werk. De site in Zedelgem heeft een lange traditie en is één van de grootste werkgevers in West-Vlaanderen. Opgericht in 1906, kende het bedrijf in 1952 zijn grote doorbraak met de lancering van de 1ste Europese zelfrijdende maaidorser. Vandaag is Zedelgem het “centre of excellence” voor oogstmachines wereldwijd voor de groep. De maaidorsers, hakselaars en balenpersen die de ingenieurs in Zedelgem ontwikkelen, worden in 10 vestigingen gebouwd, verspreid over de wereld. Ruim een kwart van het graan wereldwijd wordt geoogst met machines die in Zedelgem zijn ontwikkeld.

 

Tijdens het bezoek aan de assemblagelijn van de grote pakkenpers (waar ook de productie van de nieuwe High Density BigBaler van start gaat), kreeg minister Crevits een aantal demonstraties te zien van werkbaar werk in de praktijk. Eén van de productiemedewerkers toonde hoe hij bij het verschroeven “live” begeleid wordt via een scherm. Op het scherm ziet de medewerker wat de volgende actie is die hij of zij moet uitvoeren. Op die manier wordt de kans op fouten zo goed als uitgesloten. Op een andere plaats draagt een medewerker een exoskelet tijdens het uitvoeren van zijn taak. Een exoskelet is een bovenpak waarbij armen en schouders worden ontlast bij het tillen van zware objecten. Luc Nauwynck, Human Resource Director Benelux: “We zetten sterk in op technologie en innovatie om zowel de cognitieve belasting van onze medewerkers te verminderen, als de ergonomie te verbeteren.”

2020-april Crevits (1).jpg
2020-april Crevits (3).jpg
2020-april Crevits 2.jpg

Agribex 2019

Graag bedanken we iedereen voor de talrijke aanwezigheid op de New Holland stand tijdens Agribex 2019. Het was een fantastische week waar we jullie mochten ontmoeten en waar we onze innovaties konden tonen. We hopen dat jullie een fijne tijd beleefd hebben met vrienden en/of familie en verwelkomen jullie graag binnen 2 jaar terug op Agribex!

78184317_2505024782880104_3769058029597622272_o.jpg
DSCN7394 (2).jpg
DSCN7395 (2) (1).jpg