• Nieuwe New Holland CH maaidorser - Crossover Harvesting.

  • New Holland demo .

  • Zelf eens voor de lens staan?

Nieuwe New Holland CH maaidorser - Crossover Harvesting.

Deze zomer werd de CH7.70 maaidorser gelanceerd, die het beste van twee werelden combineert. De CH introduceert een geheel nieuw Crossover Harvesting™-concept, dat de uitstekende Twin Rotor®-scheidingstechnologie combineert met de beproefde en erkende conventionele New Holland dorstechnologie.

 

De nieuwe crossover-maaidorser zet een nieuwe norm voor de capaciteit van middenklasse maaidorsers, levert een uitstekende graan- en strokwaliteit, en voelt zich prima thuis in alle gewassen en onder alle omstandigheden. De enorm zuinige motor met gepatenteerde HI-eSCR 2-technologie voldoet aan Stage V en levert een hoge productiviteit met extreem lage bedrijfskosten. Deze prestaties gaan gepaard met het superieure comfort van de Harvest Suite™ Deluxe-cabine. 

 

Ontdek hier alle details van de CH maaidorser! 

01_CH7_70_StageV_20_008.jpg
05_CH7_70_StageV_20_G_996B.jpg
10_CH7_70_StageV_20_G_031.jpg

New Holland demo .

Heeft u een nieuwe landbouwmachine in het vooruitzicht? We lanceerden de website www.newhollanddemo.com waar u moeiteloos een professionele demonstratie kan aanvragen voor heel wat grondbewerkings- en voederwinningsmachines! 

Zelf eens voor de lens staan?

Heb je een passie voor New Holland en wil je graag eens jouw bedrijf in de kijker zetten? Laat van je horen via mail (infobenelux@newholland.com) en wie weet komen we eens bij jou langs voor een interview!