Augustus 2020

Zelf eens voor de lens staan?

Heb je een passie voor New Holland en wil je graag eens jouw bedrijf in de kijker zetten? Laat van je horen via mail (infobenelux@newholland.com) en wie weet komen we eens bij jou langs voor een interview!

Augustus 2020

New Holland demo .

Heeft u een nieuwe landbouwmachine in het vooruitzicht? We lanceerden de website www.newhollanddemo.com waar u moeiteloos een professionele demonstratie kan aanvragen voor heel wat grondbewerkings- en voederwinningsmachines! 

Augustus 2020

Nieuwe New Holland CH maaidorser - Crossover Harvesting.

Deze zomer werd de CH7.70 maaidorser gelanceerd, die het beste van twee werelden combineert. De CH introduceert een geheel nieuw Crossover Harvesting™-concept, dat de uitstekende Twin Rotor®-scheidingstechnologie combineert met de beproefde en erkende conventionele New Holland dorstechnologie.

 

De nieuwe crossover-maaidorser zet een nieuwe norm voor de capaciteit van middenklasse maaidorsers, levert een uitstekende graan- en strokwaliteit, en voelt zich prima thuis in alle gewassen en onder alle omstandigheden. De enorm zuinige motor met gepatenteerde HI-eSCR 2-technologie voldoet aan Stage V en levert een hoge productiviteit met extreem lage bedrijfskosten. Deze prestaties gaan gepaard met het superieure comfort van de Harvest Suite™ Deluxe-cabine. 

 

Ontdek hier alle details van de CH maaidorser! 

April 2020

Agribex 2019

Graag bedanken we iedereen voor de talrijke aanwezigheid op de New Holland stand tijdens Agribex 2019. Het was een fantastische week waar we jullie mochten ontmoeten en waar we onze innovaties konden tonen. We hopen dat jullie een fijne tijd beleefd hebben met vrienden en/of familie en verwelkomen jullie graag binnen 2 jaar terug op Agribex!

April 2020

Vlaams Minister van landbouw en werk Hilde Crevits bezoekt de New Holland Agriculture plant in Zedelgem

Op vrijdag 21 februari 2020 bracht minister van landbouw en werk Hilde Crevits een bezoek aan de New Holland Agriculture plant in Zedelgem. In de vestiging in Zedelgem werken ongeveer 2300 mensen die maaidorsers, balenpersen en hakselaars ontwikkelen en bouwen voor de hele wereld.

 

De focus van het bezoek van minister Crevits lag op productinnovatie en werkbaar werk. De site in Zedelgem heeft een lange traditie en is één van de grootste werkgevers in West-Vlaanderen. Opgericht in 1906, kende het bedrijf in 1952 zijn grote doorbraak met de lancering van de 1ste Europese zelfrijdende maaidorser. Vandaag is Zedelgem het “centre of excellence” voor oogstmachines wereldwijd voor de groep. De maaidorsers, hakselaars en balenpersen die de ingenieurs in Zedelgem ontwikkelen, worden in 10 vestigingen gebouwd, verspreid over de wereld. Ruim een kwart van het graan wereldwijd wordt geoogst met machines die in Zedelgem zijn ontwikkeld.

 

Tijdens het bezoek aan de assemblagelijn van de grote pakkenpers (waar ook de productie van de nieuwe High Density BigBaler van start gaat), kreeg minister Crevits een aantal demonstraties te zien van werkbaar werk in de praktijk. Eén van de productiemedewerkers toonde hoe hij bij het verschroeven “live” begeleid wordt via een scherm. Op het scherm ziet de medewerker wat de volgende actie is die hij of zij moet uitvoeren. Op die manier wordt de kans op fouten zo goed als uitgesloten. Op een andere plaats draagt een medewerker een exoskelet tijdens het uitvoeren van zijn taak. Een exoskelet is een bovenpak waarbij armen en schouders worden ontlast bij het tillen van zware objecten. Luc Nauwynck, Human Resource Director Benelux: “We zetten sterk in op technologie en innovatie om zowel de cognitieve belasting van onze medewerkers te verminderen, als de ergonomie te verbeteren.”

April 2020

Gebruikerstraining

Zoals elk jaar organiseerde New Holland vlak voor de start van de voorjaarswerkzaamheden een gebruikerstraining voor klanten die onlangs een nieuwe tractor kochten met een Auto CommandTM of Dynamic CommandTM transmissie. Er werden ook sessies georganiseerd over precisielandbouw. Elk knopje en elke toepassing kwam aan bod tijdens het theoretisch gedeelte, daarna kon iedereen de theorie omzetten in de praktijk. Zo kan iedereen optimaal gebruikmaken van zijn tractor!

November 2019

New Holland bekroond op Agribex en Agritechnica!

New Holland BigBaler High Density

 

De New Holland BigBaler High Density, het gloednieuwe model in het gamma grote balenpersen, sleept heel wat prijzen in de wacht! Een Zilveren Aar op Agribex, 2 Zilveren Innovation Awards op Agritechnica (een eerste voor de SmartShift-versnellingsbak en een tweede voor het balenpersregelsysteem) en de prijs Machine Of The Year 2020.

 

Qua productiviteit en comfort legt de nieuwe BigBaler 1290 High Density de lat nog hoger, met balen met een 22% hogere dichtheid dan die van conventionele grote vierkante balenpersen, waardoor de efficiëntie van transport en baalverwerking beduidend hoger is. De unieke gepatenteerde Loop Master™-knopertechnologie zorgt voor de stevigste wikkelingen en beschermt het milieu en het veevoeder, door afgesneden touwresten te elimineren. De nieuwe MaxiSweep™-opraper helpt gewassen met hogere snelheid in te voeren, voor een hogere capaciteit en prestaties. Het unieke aandrijflijnconcept verzorgt een zachte start, waardoor het bestuurderscomfort toeneemt en de aandrijflijn van de tractor tegen overbelasting wordt beschermd. Het concept van de korte trekstang biedt de bestuurder uitstekend zicht en wendbaarheid.  Het comfort wordt verder verhoogd met een nieuwe intuïtieve gebruikersinterface dat het grote IntelliView™-touchscreen gebruikt. Een reeks geautomatiseerde functies, zoals de IntelliCruise™-technologie die automatisch de tractorsnelheid aanpast, draagt ook bij aan de productiviteit en het comfort van de BigBaler 1290 High Density.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New Holland CX

 

Ook de New Holland CX maaidorser werd bekroond met een Zilveren Innovation Award op Agritechnica!  De zilveren medaille erkent de innovaties waarmee New Holland de dorsprestaties van het beproefde dorssysteem met vier trommels (met een diameter van 750 mm) van de CX-maaidorser verder heeft verbeterd.  Het design van de nieuwe Ultra-Flow™ dorstrommel met geschrankte dorslatten zorgt voor een soepelere gewasstroom die in een hogere capaciteit resulteert, opstoppingen vermindert en het geluid in de cabine verlaagt, en zo het comfort van de bestuurder verbetert. Het systeem gebruikt 16% minder van het totale dorsvermogen, waardoor het brandstofverbruik omlaag gaat. Dit nieuwe kenmerk verhoogt de capaciteit van de maaidorser met maar liefst 10%. De polyurethaan gecoate dorslatten zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de graankwaliteit en tot 34% minder graanschade t.o.v. de standaardconfiguratie. De afstand tussen de roterende afscheider en de dorskorf van het Multi-Thresh™-systeem kan nu vanuit de cabine op afstand worden bediend, met traploze afstellingen van 20 mm tot 60 mm. Dit biedt de bestuurder de mogelijkheid om de speling aan te passen om de capaciteit gedurende de dag te handhaven, wat tot een verhoogde dagelijkse productiviteit leidt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGXTEND XPOWER™

 

AGXTEND, een merk van CNH Industrial, wint een Zilveren Aar (Agribex) met het innovatieve XPOWER™. Dit systeem biedt een antwoord op de uitdagingen in onkruidbestrijding, zoals toenemende herbicideresistentie en afnemende productgoedkeuringen. De XPOWER™-technologie vernietigt met gerichte elektrische energie de toevoer van water en voedingsstoffen in het onkruid tot diep in de wortels. Daardoor droogt de plant definitief uit. XPOWER™ heeft als belangrijkste voordelen dat het onmiddellijk werkt en geen residuen achterlaat.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

We verwelkomen jullie graag op Agribex (Brussels Expo) van 3 tot 8 december op onze stand in paleis 6. Kom en ontdek er al onze innovaties!

 

 

Juli 2019

Een gezellige New Holland graslanddemo in Jodoigne.

Op zondag 2 juni vond de New Holland graslanddemo plaats in Jodoigne. De middag begon met de voorstelling en demonstratie van de jongste aanwinsten in het New Holland gamma; de maaiers, schudders en harken. Daarna kreeg iedereen uitleg over het gamma balenpersen en kon je deze op het veld in actie zien. De nieuwe verreiker was ook van partij, druk in de weer met het stapelen en wegbrengen van de balen. Tegen het eind van de middag ging de FR650 aan de slag en gaf een krachtige hakseldemonstratie. Naast het demoveld kon je er ook kennismaken met het gamma grondbewerkingsmachines, de wiellader en het uitgebreid aanbod tractoren.

Video PlattelandsTV:

 

Veel volk en een gezellige sfeer, dat waren de ingrediënten van een succesvolle graslanddemo in een zonovergoten Jodoigne.

 

Door landbouwer en loonwerker wordt steeds meer aandacht besteed aan rijcomfort, en live kwaliteitsregistratie op het terrein. Gras is een heel belangrijk element als ruwvoeder voor de veestapel. Een full-liner productengamma opzetten dat perfect inspeelt op de behoeften van loonwerker en landbouwer, dat was het uitgangspunt van constructeur New Holland, die hierdoor zijn positie als full-liner duidelijk kracht bijzet, om hun klanten wereldwijd innovatieve en complete oplossingen te bieden voor hun landbouwactiviteiten.

 

Tomas Lekens (Marketing Manager New Holland)

“New Holland heeft de voorbije jaren zijn gekende aanbod van tractoren en oogstmachines uitgebreid met een volledige hooibouw- en werktuigenlijn en een grondbewerkingsmachines lijn. En daarnaast ook zijn gamma van wielladers en verreikers vernieuwd. Vandaag tonen we hier op de nationale New Holland graslanddemo het volledige gamma aan ruwvoederwinningsmachines, want voortaan kun je bij New Holland voor de hele hooi- en grascyclus terecht.”

 

In een prachtig decor van glooiende landschappen in Jodoigne werd het volledige gamma voor ruwvoederwinning gedemonstreerd op een terrein van ruim 10 hectare. Ruim 600 bezoekers konden de maaiers, schudders en harken in volle actie zien op het grasland. Sinds de overname van Kongskilde heeft New Holland een ruim aanbod binnen dit segment.

 

Het DiscCutter gamma omvat zowel front-, getrokken als gedragen maaiers, tot een maximale maaibreedte van 8,6 meter. De belangrijkste technische voordelen zijn de platte maaibalk en de gladde onderkant, waardoor de graszode niet beschadigd wordt. De pendulaire ophanging van de frontmaaier maakt dat de bodemcontouren perfect gevolgd worden.

 

Bij de ProTed schudderversie varieert de werkbreedte van 4,5 tot 8,8 meter. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een getrokken of gedragen uitvoering. Om het gras aan de veldranden naar binnen te gooien is een manuele of hydraulische schuinstelling op deze schudders beschikbaar.
 

Het gamma ProRotor harken omvat zowel enkele als dubbele harken met een werkbreedte variërend van 2,90 tot 8,20 meter. Zowel midden- als zijafleg zijn mogelijk. De rotorarmen zijn onderhoudsvrij en er zijn twee naloop wielen verkrijgbaar, voor een perfecte bodemvolging.

 

Ook aan de balenpersen werd heel wat aandacht besteed.

Bij de RollBelt rondebalenpersen met een variabele kamer zijn er twee modellen beschikbaar met een maximale baaldiameter van 150 of 180 cm. Belangrijk hierbij is, dat zowel net- als touwbinding kan toegepast worden. Op de machines met ISOBUS 3 voorziening maakt het IntelliBale systeem mogelijk dat de pers de trekker gaat aansturen.  

 

De RollBaler serie met vaste kamer heeft twee modellen al dan niet in combinatie met een wikkelaar, die zijn uitgerust met twee satellieten en een scheurdetectie-systeem.

 

Het paradepaardje, de BigBaler 1290 Plus werd voorgesteld. Het meest opvallende aan deze vierkante balenpers is het 80 cm langere perskanaal, waardoor vastere balen geperst worden met een 10% hogere densiteit. Deze BigBaler kan uitgerust worden met een CropCutter snijsysteem, met 19 of 29 messen. Zes dubbele knopers zorgen voor een perfecte baal, een vochtsensor en weegsysteem zorgen ervoor dat de loonwerker en zijn klant de kwaliteit van het gewas perfect kunnen opvolgen. Ook rijcomfort wordt steeds belangrijker, zo blijkt.

 

Geert Cambier (Verkoopmanager New Holland Oogstmachines)

“Vandaag gaan we meer en meer aan het comfort van de chauffeur gaan denken, bijvoorbeeld de IntelliCruise op de baler, die gaat de tractor gaan besturen zodat je echt stilstand vermijdt. Ook op de hakselaar hebben we de Eco-modus bijvoorbeeld, daar gaat de chauffeur een Eco-modus kunnen kiezen zodat hij brandstofbesparend gaat rijden, anders ga je gewoon gaan rijden en verbruik je teveel brandstof. Wij maken dat allemaal mogelijk met onze technologie, om zo economisch en comfortabel te rijden.”

 

Last but not least werden hier ook de New Holland FR-hakselaarmodellen voorgesteld, waarmee New Holland nog eens zijn full-linerschap onderstreept. Er zijn vijf modellen beschikbaar met een maximum vermogen van 476 tot 911 pk.

 

Tomas Lekens

“Last but not least demonstreren we vandaag ook de hakselaar. We hebben een FR650 Forage Cruiser in het veld die net als de BigBaler Plus in Zedelgem, België wordt ontwikkeld en gebouwd. De FR heeft zich de voorbije jaren zichzelf duidelijk bewezen, zowel in het gras als in het veld als een zeer betrouwbare, zuinige en efficiënte partner, onder andere dankzij een aantal innovatieve technologieën zoals de Eco-modus en de PowerCruise. Met de Eco-modus ga je het toerental instellen waarop je wilt gaan hakselen, zodanig dat je het vermogensverlies maximaal beperkt en efficiënt hakselt. Met de PowerCruise wordt de rijsnelheid automatisch aangepast en de combinatie van de twee gaat eigenlijk zorgen voor een zeer zuinig brandstofverbruik en daarmee ga je de kost per draaiuur ook aanzienlijk naar beneden halen.”

 

Ultieme capaciteit, super oogstkwaliteit, lagere bedrijfskosten en rijcomfort zijn de troeven van deze Forage Cruisers.

 

Tot slot stelde New Holland hier ook de nieuwe TH verreiker voor, die beschikbaar is in maar liefst zes modellen en vier uitrustingsniveau’s. ‘TH’ staat voor Telehandler, die is uitgerust met een nieuwe transmissie en beschikt over een FPT-motor, die we ook in de T6-tractoren terugvinden. De motor voldoet aan Tier4B en HI-eSCR, en zonder gebruik te maken van een roetfilter.

 

Wie echter opteert voor een wiellader heeft een keuze tussen 11 tot 19 ton. Tijdens de demo werd de W170D voorgereden in landbouwuitrusting.

 

Bram Desutter (Product Specialist New Holland)

“We hebben hem hier voorgesteld met de drie mogelijke armen, waarin hij te configureren valt, dus de gewone standaard Z-Bar, de Long Reach dus de verlengde arm, en de Tool Carrier, dus echt de parallelle kinematiek.”

 

Door de motor achterin te plaatsen is er geen dood gewicht nodig achteraan op deze machine. Daarnaast is er minder lawaai voor de bestuurder en verloopt het onderhoud vlotter.

 

Deze graslanddemo werd dan ook een zonovergoten succes waarmee New Holland zijn positie als full-liner duidelijk kracht bijzet, als bevoorrechte partner voor de veehouderij. Op deze graslanddemo konden bezoekers beleven waar New Holland écht voor staat: een totaal gamma als full-liner, met kwalitatieve producten afgestemd op de noden uit de praktijk. Dit alles gecombineerd met een dealernetwerk dat heel dicht bij de klanten staat.

 

 

Reportage: L. Vandenberghe

Camera & montage: K. Descheemaeker – E. Rogiers

April 2019

Een terugblik op een succesvolle gebruikerstraining in Oedelem.

Tijdens de jaarlijkse gebruikerstraining ontvingen meer dan 300 eindgebruikers van New Holland uitleg over de specifieke toepassingen van hun nieuwe tractor die zij afgelopen jaar hebben aangeschaft. De chauffeurs kregen een theoretische en praktische uitleg over de Auto Command™ of Dynamic Command™ transmissie, en/of volgden een sessie over hun GPS systeem. Voor het praktijkgedeelte van de training stonden er tractoren klaar met verschillende werktuigen, waar de cursisten de theorie in de praktijk konden gaan brengen. Geniet met ons mee van de video!

Video PlattelandsTV: een warme winterzon, een staalblauwe hemel en daaronder de laatste nieuwe T6 en T7 tractoren van New Holland. Het zijn de ingrediënten voor een geslaagde experience day in het West-Vlaamse Oedelem.

 

Klanttevredenheid is een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering van New Holland Agriculture. Daarom streeft het bedrijf naar een persoonlijke aanpak als het op after sales aankomt. Hiervoor organiseert New Holland voor bestaande klanten een aantal gebruikerstrainingen zoals vandaag op Hof Ter Linde.

 

“Zoals elk jaar organiseren we vlak voor de start van de voorjaarswerkzaamheden een gebruikerstraining voor klanten die onlangs een nieuwe tractor hebben gekocht. We organiseren die dagen samen met onze New Holland dealers en specifiek voor klanten die een tractor hebben gekocht met een precisielandbouwtoepassing of met een Auto CommandTM variabele transmissie of met de Dynamic CommandTM transmissie. Dat is de versnellingsbak met dubbele koppeling die we vorig jaar hebben gelanceerd”.

 

De klanten worden een halve dag ondergedompeld in alle technische aspecten van hun tractor. Van alle opties van hun GPS tot de kleinste details van hun tractor. Alles komt uitgebreid aan bod, want niet elke koper kent elk knopje of snufje in zijn machine. Daar moet zo’n experience day, met bijhorende netwerklunch, verandering in brengen. Na de theorie kunnen ze de opgedane kennis omzetten in de praktijk. Zo krijgen klanten meer voeling met hun tractor.

 

“Dus we hebben gezien dat er klanten zijn die reeds 6 jaar met de Auto CommandTM transmissie rijden en dat er toch nog bedieningsknopjes zijn die voor hen nog niet waren gekend. Die mensen komen om die laatste knopjes te ontdekken, maar er komen dus ook mensen die volledig nieuw zijn. Mensen die nog geen ervaring hebben met die Auto CommandTM ​​​​​gaan we stap voor stap door het bedieningspaneel begeleiden”.

 

Deze demodagen worden gewaardeerd door klanten van over heel Vlaanderen. Dat blijkt uit de aanwezigheid van Leo, een landbouwer, die helemaal uit Sint-Katelijne-Waver is afgezakt. “Het is een uur en een kwartiertje rijden, maar we hebben onze tractor nu bijna anderhalf jaar en we weten er wel heel veel van, maar er zijn nog altijd stukjes waarvan je nog altijd niet weet hoe die werken. Nu zeggen ze toch nog zaken die we nog niet wisten. Daarvoor is het heel erg interessant om een dag naar hier te komen.” En die kleine ontdekkingen zorgen in de praktijk soms voor een groot verschil.

 

“Dat ik zuiniger kan rijden met een tractor, heel belangrijk. Dat kan gewoon door aan een klein knopje te draaien en dat wist ik nog niet. Voor de rest was ik behoorlijk goed mee. Ik had mijn boek goed gelezen en onze dealer had alles goed uitgelegd, dus ik wist alles redelijk goed.”

 

Precisielandbouw is de toekomst. New Holland maakt er een punt van dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun GPS-systemen. Net zoals bij de verschillende transmissies. “Vandaag de dag worden er steeds meer GPS-systemen ‘af fabriek’ op onze tractoren verkocht, waarbij we met behulp van correctiesignalen op RTK op 2 cm nauwkeurig netjes en recht kunnen rijden. Dat vergt enige training om AB-lijnen aan te maken, bochten op te nemen, percelen op te nemen en al dat soort zaken. Op die manier proberen we onze klanten zo goed mogelijk te trainen zodat ze het aankomende voorjaar perfect van start kunnen gaan.”

 

De hele middag is het een op- en aanrijden van azuurblauwe landbouwmachines waarbij de aanwezigen in de cabine persoonlijk worden begeleid door medewerkers van New Holland. De lachende gezichten geven blijk van een geslaagde dag. “Dat is zoals met elk technisch product dat je aankoopt. Je gaat ermee aan de slag. Je gebruikt heel wat functies, maar heel wat functies ga je vanuit je routine niet gaan gebruiken. Daar nemen we vandaag de tijd voor om het allemaal eens goed uit te leggen welk knopje voor wat dient zodat ze er het maximale kunnen uithalen.”

 

Wil je zelf ook het maximale uit je nieuwe trekker halen? Kom dan volgend jaar zekers langs!

Januari 2019

Innovaties, aanbiedingen en animatie op topniveau

Ook dit jaar waren we aanwezig op de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs Agriflanders te Gent. Op de New Holland stand vond je heel wat nieuwigheden, zeer interessante aanbiedingen, topanimatie en veel volk!

Van 10 tot en met 13 januari namen de Oost-Vlaamse New Holland dealers deel aan de Agriflanders beurs in Expo Gent. Het werd opnieuw een erg succesvolle editie! Je kon er onder meer de T5 Auto CommandTM, de T6.180 Auto CommandTM 6-cilinder, de T5 Fiat Centenario limited edition tractor en de nieuwe gele verreiker ontdekken. Op de stand kon je ook je kracht op de proef stellen aan de kop-van-jut, met leuke geschenken als beloning.

 

Bekijk hier deze 'special edition'!

 

Maart 2018

Alles uit je tractor halen met onze gebruikerstraining

Na het grote succes van de voorgaande jaren organiseerde New Holland opnieuw een gebruikerstraining voor alle nieuwe eigenaars van een T8, T7(HD) of T6 AutoCommand. Maar liefst 260 deelnemers woonden de gebruikerstraining begin februari in IPC Schaarsbergen, nabij Arnhem bij.

Ook in België, in Merksplas vonden eind februari geslaagde gebruikerstrainingen plaats. Proef hier de sfeer.

Doel: je tractor maximaal laten renderen.

New Holland tractoren zijn uitgerust met heel wat innovatieve technologie. Het is belangrijk dat die optimaal wordt benut om de tractor maximaal te laten renderen. Naast een theoretisch luik kwam tijdens de training ook de praktijk aan bod. Daarbij konden de deelnemers gebruikmaken van 9 AC-tractoren uitgerust met diverse werktuigen. Ideaal om de fijne kneepjes van de transmissie en de technische snufjes van de tractor beter te leren kennen en benutten. Bovendien ervaarden ze ook de vele voordelen van de New Holland GPS-technologie in precisielandbouw.

 

Klik hier voor de impressie van de gebruikerstraining 2017. 

 

 

 

Maart 2018

Terugblik naar een geslaagde deelname aan Agribex

Veel bezoekers, veel innovaties en veel fun: zo kan je onze deelname aan Agribex begin december 2017 in Brussel het best samenvatten. New Holland blikt dus heel tevreden terug!


Er was veel interesse voor de innovaties op onze stand. Zoals voor de nieuwe T6 Dynamic Command™. Deze zorgt voor een soepele bediening, een zuinig verbruik en maakt het voorladerwerk nog eenvoudiger en efficiënter. Ook onze primeurs konden op veel belangstelling rekenen: onze methaantrekker die dezelfde prestaties levert als een diesel, met 30% lagere bedrijfskosten en vrijwel zonder CO2-uitstoot. De tractorsimulator, een wereldprimeur ontwikkeld met rijscholengroep Terra in Nederland, die de rijopleiding goedkoper maakt voor de leerling en beter afstemt op zijn vaardigheden en tempo.

 

De iPhone X gaat naar …

Op de stand was er naast de succesvolle, futuristische lasergame ook een Facebook wedstrijd. De hoofdprijs, een coole iPhone X, gaat naar Mélanie De Cock. Proficiat!

 

New Holland valt 2x in de prijzen.

Ook de prijzen die we in de wacht sleepten maakten van de beursdeelname van New Holland een groot succes. We werden tijdens de innovatiewedstrijd onderscheiden met de Gouden Aar voor innovatie voor ons proactief en automatisch programmeringssysteem voor maaidorsers (een primeur in de industrie) op de CR Revelation-maaidorsers. Bovendien wonnen we de Prijs voor de mooiste stand op Agribex. De jury vond de opbouw van de New Holland stand, de presentatie van de modellen en de communicatie erg sterk en overtuigend.

 

December 2017

Leuke animatie voor groot en klein

Zelfs de animatie op onze stand krijgt een futuristisch tintje. Zo kan je meedoen aan een lasergame, waarmee je mikt op sterren en meteen op leuke prijzen.


LASERGAME: Schrijf je alvast in voor dit spannende spel!

 

Facebook actie

 

 

Droom je van de allernieuwste iPhone? Waag dan je kans met onze facebookwedstrijd. Meedoen is heel makkelijk: maak een leuke selfie of foto op de New Holland stand, like de New Holland pagina op Facebook (www.facebook.com/NewHollandNL), post die en verzamel zo veel mogelijk likes. Wie weet word jij dan de supergelukkige winnaar van die coole iPhone X.

 

Voor de kinderen is er een kinderhoek waar er volop gekleurd kan worden. Natuurlijk vertrekt geen enkel kindje met lege handen naar huis. Registreer je kleurplaat en krijg een leuke New Holland drinkbeker. Op sommige beursdagen komt onze ijskar langs om iedereen op de stand lekker te verwennen.

 

Tot op Agribex!

 

Tip: plan je bezoek op www.agribex.be.

  December 2017

  New Holland is klaar voor Agribex!

  Jij komt toch ook naar Agribex? De grootste vakbeurs voor landbouw en groenvoorziening in België mag je niet missen. Editie 2017 van dit tweejaarlijks event gaat door van 5 tot en met 10 december 2017 in Brussels Expo. Je vindt New Holland op stand 6200 in Paleis 6! Wat mag je verwachten?

  Speciale promoties en acties op heel veel modellen

   

  Speciaal voor Agribex verrassen New Holland en zijn dealers je met allerlei promoties. Zo geniet je bij aankoop van een oogstmachine van extra korting en financieringsvoorwaarden op maat. Bovendien ga je mee op reis naar Italië, waar je onder meer een unieke Ferrari Experience in Milaan beleeft. Deze actie is ook geldig op de T7 Heavy Duty.

   

  Bij aankoop van de nieuwe T4 VNF voor de fruitteelt ga je gratis met ons mee op fabrieksbezoek in Jesi (Italië). Deze actie is eveneens geldig als je een T5 Electro Command of T5 utility koopt. Ook bij aankoop van een T6 of T7 word je door New Holland in de watten gelegd: je krijgt een gratis werktafel of krik, om nog comfortabeler te werken. Al deze acties zijn geldig op Agribex en bij je dealer tot 31 december 2017.

   

  Een Benelux-primeur en een wereldprimeur!

   

   

  Op onze stand ontdek je niet alleen acties maar ook onze innovaties voor de landbouw van de toekomst. De Benelux-primeur is onze methaantrekker op biomethaan of CNG (aardgas onder druk), die je een kijk biedt op het duurzame, energieonafhankelijke landbouwbedrijf. De methaantractor levert dezelfde prestaties als een diesel, maar de bedrijfskosten liggen 30% lager, en met biomethaan heeft hij vrijwel geen CO2-uitstoot.

   

   

  De wereldprimeur op onze stand is de tractorsimulator die we samen met de rijscholengroep Terra hebben ontwikkeld in Nederland. Deze unieke ontwikkeling in de wereld van rijopleidingen kan een groot deel van de praktijklessen vervangen. Dat zal de rijopleiding goedkoper maken voor de leerling en beter afstemmen op zijn vaardigheden en tempo. In de cabine op een bewegend platform krijgt de leerling het gevoel 'echt' in een tractor te zitten. Ale praktijksituaties worden zeer realistisch nagebootst.

  Oktober 2017

  Op het juiste spoor met de New Holland Locotractor

  Onlangs werd een nieuwe New Holland locotractor geleverd bij BVBA De Witte – Vandecaveye uit Wingene.
  Hun ervaringen vind je onderaan het artikel terug.
  Hieronder een filmpje uit ons archief over de allereerste levering van een New Holland locotractor:

  Bedrijven willen steeds meer projecten voor 100% in eigen beheer aansturen. Vanuit die visie ontwikkelde New Holland samen met CML Industries de Locotractor als volwaardig alternatief voor een locomotief. De New Holland T7.175 AutoCommand trekker met rail-route uitrusting gedraagt zich als een volwaardige 4x4 locomotief die tot 600 ton in beweging brengt en is bovendien gehomologeerd voor op de weg.

   

  •          Multi-inzetbaar

  •          Homologatie spoor & weg

  •          Draagt bij tot optimale werforganisatie

  •          Kostenefficiënt alternatief voor locomotief

  •          AutoCommand variabele transmissie

  •          Bewezen technologie voor meer rendement

   

  Kostenefficiënt en flexibel alternatief voor locomotief

  Naast de snelle return on investment en het lage brandstofverbruik is vooral de werkflexibiliteit van de Locotractor een speerpunt. Aannemingsbedrijven zijn niet meer afhankelijk van derden om hun wagons te mobiliseren waardoor de totale projectkost beperkt wordt.

   

  Maximale trekkracht en perfecte controle

  De beproefde continu variabele AutoCommand transmissie van New Holland maximaliseert de trekkracht binnen een snelheidsbereik van 20 m/uur tot 100 km/u op het spoor. Bestuurders houden alles onder controle via het IntelliView IV display in de T7. Ook het remmen van de wagons en de algemene aansturing van de combinatie wordt gecontroleerd vanuit de cabine.

   

  Multifunctionele opties

  Ieder tractiewiel wordt voorafgegaan door een warmeluchtdrukslang om ijs, sneeuw en water op het spoor te verwijderen. Door gebruik te maken van doorlopende steekassen kan snel en eenvoudig de positionering van de trekkerwielen bijgesteld worden.

   

  Maximale veiligheid en comfort

  De Locotractor is uitgerust met alle voorgeschreven veiligheidsvoorzieningen (noodstop, enz.). Doordat de Locotractor gecatalogeerd is als werktrein kunnen werknemers al na één dag extra opleiding zijn veelzijdigheid valoriseren. De Horizon-cabine biedt een panoramisch zicht en een geluidsniveau onder 69 dBA.

   

  Ervaringen van gebruikers

   

  De onderneming Socogetra bouwde 4 jaar geleden al een New Holland T7.170 om tot locotractor. De ervaringen na meer dan 5400 werkuren zijn uitermate positief. Het gebruik van de locotractor zorgt voor meer autonomie en tijdwinst bij de organisatie van spoorwerven en minder stilstand door onderhoud. Bovendien vergemakkelijkt de locotractor met zijn comfortabele cabine het werk van de chauffeur. En het uitstekende zicht voor- en achteraan verhoogt de veiligheid. De machine voldoet aan alle voorschriften en is inzetbaar in alle omstandigheden.

   

  "Met de locotractor werken we zelfstandig en hoeven we ons geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van de machine. We hebben veel tijd gewonnen bij de organisatie en flexibiliteit in het gebruik.”

  Sébastien Calay, werfleider Socogetra

   

   “Met een Locotractor bepaal je niet alleen je eigen werkritme maar kun je je bij aanbestedingen tevens onderscheiden door het kostenefficiënt concept. De inzetbaarheid van de Locotractor wordt door ons breder gezien dan een pure tractieoplossing. In de winter gaan we de Locotractor ook inzetten voor het ijs- en sneeuwvrij maken van de sporen.”

  Bert De Witte van BVBA De Witte – Vandecaveye uit Wingene

  Oktober 2017

  Bezige beurzen

  Vakbeurzen zijn voor New Holland een belangrijk moment om in contact te komen met de klanten, te luisteren naar hun behoeften en hun vragen te beantwoorden. En natuurlijk ook om de nieuwigheden voor te stellen in een gezellige sfeer, tegelijk met heel wat acties en animatie.

  De afgelopen maanden was New Holland dan ook present op heel wat beurzen en events voor land- en tuinbouwprofessionals in de Benelux. Misschien was jij er ook bij?

   

  Libramont, Biddinghuizen en Oudenaarde

  De beurs van Libramont kende eind juli opnieuw een enorm sfeervolle editie. Onze medewerkers en bezoekers waren unaniem: het was super! Op GroenTechniek Holland in Biddinghuizen pakten we niet alleen uit met ons complete gamma compacte tractoren, maar ook met onze compacte constructiemachines. We waren blij met de grote interesse voor dit aanbod! Ook de Werktuigendagen in Oudenaarde in september waren zonder meer een ongelofelijk succes. Een hoogtepunt was de FiatAgri op RTK, die een knap staaltje van precisielandbouw leverde.

   

  Save the date

   

  Van 5 tot 10 december 2017 is er terug de tweejaarlijkse beurs Agribex.

   

   

  Deze internationale beurs voor landbouw is uitgegroeid tot een uniek evenement waar landbouwers, loonwerkers en groot publiek elkaar ontmoeten. Hou deze data dus zeker vrij in de agenda en kom langs op stand 6200.

  Juli 2017

  Op bezoek bij New Holland in Basildon, een impressie.

  Eind vorig jaar kreeg je bij aankoop van een trekker uit het T6- of T7-gamma een trip aangeboden naar de fabriek waar deze trekkers gemaakt wordt. De deelnemers zijn net terug van dit indrukwekkende bezoek.

   

  Voor de nieuwe eigenaars van een T6 Tier 4A, T7 Tier 4B of T7 Heavy Duty hadden we een heel afwisselend programma uitgedokterd. Zo brachten we een bezoek aan de hippe wereldstad Londen en gingen we een kijkje nemen in de fabriek van New Holland in Basildon. De deelnemers waren onder de indruk van het productieproces, waarbij hun tractormodel volgens de hoogste standaarden wordt gefabriceerd.

  Juli 2017

  Ook wij zijn fan van Club Brugge

  Op zondag 16 juli was het de jaarlijkse fandag van de Belgische voetbalclub Club Brugge. New Holland is sinds dit jaar officieel partner van deze Belgische topvoetbalclub waarmee we de kleur blauw delen. We wilden deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom verrasten we de fans met een leuke wedstrijd!

   

  Fotowedstrijd op facebook

  De fans konden zich tijdens de fandag laten fotograferen bij onze tractor en hun foto delen op onze facebookpagina. Wie tegen 31 juli de meeste likes verzamelt bij zijn of haar foto, wint een bluetooth-speaker of een gesigneerd “limited edition” Gouden Schoen-truitje van José Izquierdo.

   

  Bekijk hier de foto’s en geef je likes tot 31 juli!

  Juli 2017

  Verschillende balenpersen in actie op de Graslanddemo in De Haan

  Op 10 juni 2017 stond in De Haan (België) de New Holland Graslanddemo op het programma. De zon was van de partij, een ideale dag om het gras van het proefveld binnen te halen! Met meer dan 200 aanwezigen, heel geïnteresseerd om de balenpersen van New Holland in actie te zien, kunnen we spreken van een mooi succes.

   

  Drie sterren op het veld

  Onze Belgische oogstmachinespecialist stelde drie balenpersen aan het publiek voor: de Roll Belt 180 voor ronde balen tot 180 cm diameter, de Round Baler 125 Combi voor ronde balen tot 125 cm diameter en de nieuwe BigBaler Plus grootpakpers met een 80 cm langer perskanaal, die nog dichtere balen perst. Alle voordelen van de verschillende types kwamen uitgebreid aan bod. Na de voorstelling konden de bezoekers de balenpersen in actie bezig zien. De aanwezigen keerden goed geïnformeerd en vooral heel enthousiast terug naar huis.

   

  Was je er niet bij en wil je ook de troeven ontdekken van onze balenpersen?

  Bekijk hier de video

   

  Mei 2017

  Klanten leren alles uit hun tractor halen op de gebruikerstraining in De Haan

  Ongelofelijk hoeveel innovatieve technologie er op een tractor van New Holland zit! Het is belangrijk dat klanten en bestuurders die slimme functies optimaal gebruiken om zo efficiënt mogelijk te werken. Daarom gaf New Holland in De Haan een gebruikerstraining voor alle Belgische klanten die onlangs hebben geïnvesteerd in een nieuwe T6, T7, T7 HD, T8 of een GPS-systeem voor precisielandbouw. De gerichte training combineerde theorie en praktijk. Zo’n 250 klanten en bestuurders namen eraan deel.

   

  Nieuwe technologie in theorie en op het veld

  De gebruikerstraining in de Haan startte met theoretische opleidingen over GPS en de AutoCommand-transmissie. Daarna werd op het veld gedemonstreerd hoe alles precies werkt. Heel wat klanten ontdekten functies van hun tractor die ze nog niet kenden. De deelnemers waren dan ook unaniem: ze leerden veel bij op deze geslaagde dag!

  Februari 2017

  Nieuwe T6-tractoren voor de Hooibeekhoeve van de provincie Antwerpen.

  De Hooibeekhoeve in Geel is het praktijk- en voorlichtingscentrum voor melkveehouderij, voedergewassen en plattelandsontwikkeling in de provincie Antwerpen. Voor de proefveldwerking en het landbouwonderzoek was er nood aan nieuwe tractoren. Dus investeerde de provincie in twee New Holland tractoren, geleverd door dealer Luyckx uit Brecht.

   

  De T6.140 en T6.175 zijn voorzien van innovatieve technologie zoals een variabele AutoCommand-transmissie en een nauwkeurig RTK-GPS-systeem. De tractoren worden ingezet bij het onderzoek rond voedergewassen en precisielandbouw. Ze zullen onder meer klassieke veldbewerkingen helpen optimaliseren. Het einddoel is de resultaten te vertalen naar arbeidsefficiëntie en kostenmanagement. De Hooibeekhoeve zoekt immers steeds naar technieken die zowel landbouwers als het milieu ten goede komen

  Februari 2017

  Je tractor maximaal leren benutten op de gebruikerstraining in Nederland

  Zoals ieder jaar gaf New Holland onlangs een gebruikerstraining aan alle klanten die zich het voorbije jaar een T6, T7, T7 HD, T8 of een GPS-systeem van New Holland hadden aangeschaft. Voor deze jongste editie in Schaarsbergen waren er 350 deelnemers ingeschreven.

   

  De training koppelt theoretische sessies aan praktijk op het veld. De gebruikers leren de fijne kneepjes van hun AutoCommand en GPS en ze ontdekken de werking van elke knop. Zo leren ze de mogelijkheden van hun tractor optimaal te benutten.

   

  Hoe het eraan toe ging op de Belgische gebruikerstraining krijgt u in onze volgende nieuwsbrief te lezen.

  Februari 2017

  Tv-presentator Marcel Vanthilt test bouwmateriaal met New Holland

  Hoe sterk is het sterkste hout? Deze vraag stelde de Vlaamse televisiepresentator Marcel Vantilt zich in het Eén-programma Wonen.tv.

  Hout is een populair bouwmateriaal. Vroeger werden huizen gebouwd met eikenhout. Het sterkste hout ter wereld komt echter uit Afrika: azobehout is zo hard en zwaar dat het zinkt in water.

   

  Marcel test eerst of Brabantse trekpaarden een balk van azobehout kunnen breken. Wanneer dit niet lukt, schakelt hij een van de de krachtigste tractor uit het gamma van New Holland in: de T8. Heeft deze tractor genoeg trekkracht om de balk te breken?

  Februari 2017

  Dank aan al onze bezoekers op Agriflanders

  New Holland blikt tevreden terug op Agriflanders. De grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs vond midden januari plaats in Gent.

  Onze eerste beursdeelname van het jaar was een succes, overrompelend zelfs. Zo veel belangstelling voor de innovaties op onze stand! Het New Holland team zette zijn beste beentje voor om alle geïnteresseerden meer informatie te geven.

   

  Ook de sfeer was opperbest, want we hadden gezorgd voor leuke animatie. Vele deelnemers maakten we blij met toffe prijzen uit onze propvolle prijzenpot. Nog eens proficiat aan de winnaars!

  Januari 2017

  De Sint ruilt zijn paard tijdelijk in voor een maaidorser

  Naar jaarlijkse traditie kwamen de Sint en zijn Pieten ook dit jaar de vele brave kinderen van de medewerkers van CNH Industrial Belgium in Zedelgem een leuk geschenkje brengen.

  Fabriek wordt kinderparadijs
  Op zaterdag 3 december werd de Sint met een New Holland CR-maaidorser naar het bedrijfsrestaurant gebracht. Daar hadden de Pieten al 816 geschenkjes en heel veel lekkers klaargezet voor evenveel kinderen. Eén dag per jaar verandert de fabriek waar maaidorsers, balenpersen en hakselaars gemaakt worden in een waar kinderparadijs met volksspelen, springkastelen, een bouw- en knutselhoek, …

   

  Al 50 jaar een leuke traditie
  “Het sinterklaasfeest wordt al meer dan 50 jaar georganiseerd en het is een traditie waar we aan vasthouden,” zegt Plant Manager Werner Ballieu. “Voor de kinderen van onze medewerkers is het een manier om eens het werk van mama of papa te bezoeken. Het gesprek met de Sint, de geschenkjes en het vele lekkers maken de ervaring compleet en iets waar ze elk jaar weer naar uitkijken. Voor de Grote mensen is het leuk om de gezinsleden van hun collega’s ook eens in het echt te leren kennen.”

  Januari 2017

  Start het nieuwe jaar goed bij New Holland op Agriflanders!

  Vlieg je er samen met ons meteen goed in? Van 12 tot 15 januari vind je New Holland op de landbouwbeurs Agriflanders in Flanders Expo bij Gent. We presenteren onze nieuwe oplossingen voor jouw sector en verrassen je met leuke animatie.

  Ontmoet New Holland op stand 2110!

  Agriflanders is de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs. Op dit evenement komen alle facetten van de veehouderij en mechanisatie op erfniveau aan bod. De 10de editie vindt plaats van 12 tot 15 januari 2017, telkens van 10 tot 19 uur in Flanders Expo in Gent.

  Wil je de troeven van de nieuwste New Holland landbouwmachines van nabij bekijken? Op onze stand pakken we uit met de Methaan trekker en heel wat acties. Vraag gerust meer info en advies aan onze medewerkers op de stand en informeer ook eens naar de interessante financieringsvoorwaarden.

  We verwelkomen je graag in een gezellige sfeer. Doe zeker mee aan ons leuke frisbee-spel. Plezier gegarandeerd en bovendien maak je kans op mooie prijzen. Bij de start van het nieuwe jaar zit onze prijzenpot weer goed vol! We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

  Tot op Agriflanders!

  Oktober 2016

  Nieuw bij uw dealer!

  Van een gewatteerde jas tot een stijlvolle pet, van een usb-stick in tractorvorm tot een limited edition T8-schaalmodel, je vindt het allemaal bij je dealer. De collectie is net uitgebreid met 2 leuke dekbedovertrekken.

  Voor jezelf of om cadeau te doen.
  Voor jezelf of als ideaal geschenk voor een verjaardag, van Sinterklaas of met Kerstmis, …

  Zacht slapen in een New Holland dekbed 
  Het nieuwe New Holland dekbed is beschikbaar in twee prachtige motieven: Stars en Sunset. Gemaakt uit comfortabel katoen, voor een zachte nacht. (satijn)

  Afmetingen: 140 x 200 CM + 60 x 60 CM (voor een 1-persoonsbed, inclusief 1 kussensloop).

  Oktober 2016

  Loonbedrijf Van der Woerd uit Zoelen wint Agrafiek Award 2016 en 1 jaar gratis gebruik van een T7

  Tijdens ATH werd ook de Agrafiek Award uitgereikt aan Loonbedrijf Van der Woerd uit Zoelen in de categorie Loonwerk. Volgens de jury heeft Loonbedrijf Van der Woerd een sterke positie opgebouwd in alle soorten landbouwwerk. Het loonbedrijf mag een jaar lang gebruikmaken van een gloednieuwe T7 van New Holland.

  Oktober 2016

  Overhandiging iPhone 6 ATH

  Marco In T Hout zijn iPhone 6 werd overhandigd door onze sales zone manager Hiels. Marco was de winnaar van de ATH facebook wedstrijd. Heel veel plezier ermee Marco!

  Oktober 2016

  Succesvolle editie ATH 2016: "New Holland rockt!”

  Wie erbij was, zal het beamen: de sfeer zat er goed in op de stand van New Holland tijdens AgroTechniekHolland in Biddinghuizen. Het ongelofelijk mooie weer hielp natuurlijk een handje. Maar ook de interessante primeurs lokten ontzettend veel bezoekers naar onze stand: de nieuwe T5 en T6 Tier 4B en de nieuwe BigBaler Plus waren voor het eerst in Nederland te zien. Verschillende klanten waren meteen overtuigd en hebben hun machine al besteld.

  New Holland verraste zijn bezoekers ook met geweldige animatie. Het was aanschuiven voor onze photobooth waar je een foto van jezelf kon laten maken in heuse rockstijl. De foto’s werden enthousiast met vrienden gedeeld op facebook. Met maar liefst 571 likes sleepte Marco In T Hout een iPhone 6 in de wacht. Gefeliciteerd!

   

  Wie dat wenste, kon zich wagen aan een partijtje frisbeewerpen. Vele bezoekers gingen de zomerse uitdaging aan en meerdere mensen slaagden erin in het kleinste gleufje te werpen en een leuke bluetooth-speaker mee huiswaarts te nemen.

   

  Het was een uiterst gezellige en geslaagde beurs.
  Hopelijk ben jij er de volgende editie ook (weer) bij!